РТС Класика: Програмска шема - субота, 05. мар 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Вива Чело , р.
06:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић , р.
07:30
7. Шопен фест: Еуген Инђић , р.
08:20
Српска музика кроз векове , р.
08:34
Велики Јохан Штраус гала , р.
09:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић , р.
09:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг , р.
10:38
Пола сата за џез и блуз , р.
11:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Вива Чело , р.
12:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић , р.
13:30
7. Шопен фест: Еуген Инђић , р.
14:20
Српска музика кроз векове , р.
14:34
Велики Јохан Штраус гала , р.
15:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић , р.
15:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг , р.
16:38
Пола сата за џез и блуз , р.
17:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Јасминка Станчул
18:39
Боја музике
19:08
Симфонијски оркестар Чешког радија
20:00
Ексклузивно - Светски глас: Жељко Лучић
20:30
Опера на води - Кармен
22:41
Наши сусрети - Ненад Василић, Џез са акцентом
23:05
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Јасминка Станчул , р.
00:39
Боја музике , р.
01:08
Симфонијски оркестар Чешког радија , р.
02:00
Ексклузивно - Светски глас: Жељко Лучић , р.
02:30
Опера на води - Кармен , р.
04:41
Наши сусрети - Ненад Василић, Џез са акцентом , р.
05:05
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго , р.