РТС Класика: Програмска шема - субота, 19. мар 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:10
30. Међународна трибина композитора - Камерни ансамбли и солисти , р.
07:00
Игра што живот значи, 1. део , р.
07:47
Ад либитум - Хор Коча, Гудачи Св. Ђорђа, Теодулија , р.
08:18
Српска музика кроз векове , р.
08:31
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт бр. 2 , р.
09:03
Пласидо Доминго у Београду , р.
09:33
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 1. део , р.
10:24
Пола сата за џез и блуз , р.
10:55
Нишвил - Урош Перић и Мамбо старс , р.
11:34
Метамузика - Узајамност на делу , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:10
30. Међународна трибина композитора - Камерни ансамбли и солисти , р.
13:00
Игра што живот значи, 1. део , р.
13:47
Ад либитум - Хор Коча, Гудачи Св. Ђорђа, Теодулија , р.
14:18
Српска музика кроз векове , р.
14:31
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт бр. 2 , р.
15:03
Пласидо Доминго у Београду , р.
15:33
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 1. део , р.
16:24
Пола сата за џез и блуз , р.
16:55
Нишвил - Урош Перић и Мамбо старс , р.
17:34
Метамузика - Узајамност на делу , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
30. Међународна трибина композитора - Ансамбл „13 гудача“ и солисти
19:28
Портрет Јованке Бјегојевић
20:00
Музика на двору
20:41
ТВ минијатуре - Кармен, једна трагедија
20:55
Биг бенд РТС - Тоска
22:36
Композитор и дело - Хендл: Музика на води
23:06
Музичке вечери РТС - Александар Сердар, клавир
23:50
Гиампиери - Карневал у Венецији
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
30. Међународна трибина композитора - Ансамбл „13 гудача“ и солисти , р.
01:28
Портрет Јованке Бјегојевић , р.
02:00
Музика на двору , р.
02:41
ТВ минијатуре - Кармен, једна трагедија , р.
02:55
Биг бенд РТС - Тоска , р.
04:36
Композитор и дело - Хендл: Музика на води , р.
05:06
Музичке вечери РТС - Александар Сердар, клавир , р.
05:50
Гиампиери - Карневал у Венецији , р.