РТС Класика: Програмска шема - субота, 12. мар 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Вива Чело, 1. део , р.
06:50
Закључано - Сандра Белић , р.
07:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део , р.
08:12
Српска музика кроз векове , р.
08:23
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт бр. 1 , р.
09:01
Живот са музиком - Бисерка Цвејић , р.
09:28
200 година од смрти Хајдна - Симфонија бр. 96 , р.
09:53
Из емисије „Ад Либитум“ - О Јозефу Хајдну , р.
09:57
Хор Сретењског манастира, 1. део , р.
10:40
Марија Поповић - Вивалди, „Зима” , р.
10:43
Пола сата за џез и блуз , р.
11:15
Нишвил џез фестивал - „Tango jazz quartet” и Омладинска филхармонија „Naissus” , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Вива Чело, 1. део , р.
12:50
Закључано - Сандра Белић , р.
13:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део , р.
14:12
Српска музика кроз векове , р.
14:23
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт бр. 1 , р.
15:01
Живот са музиком - Бисерка Цвејић , р.
15:28
200 година од смрти Хајдна - Симфонија бр. 96 , р.
15:53
Из емисије „Ад Либитум“ - О Јозефу Хајдну , р.
15:57
Хор Сретењског манастира, 1. део , р.
16:40
Марија Поповић - Вивалди, „Зима” , р.
16:43
Пола сата за џез и блуз , р.
17:15
Нишвил џез фестивал - „Tango jazz quartet” и Омладинска филхармонија „Naissus” , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Јасминка Станчул
18:54
Боја музике
19:21
Симфонијски оркестар Чешког радија
20:06
Ексклузивно - Балет и џентлмен, Милорад Мишковић
20:48
Београдски Новогодишњи концерт СО и Хора РТС
22:15
Ад либитум - Музичке приче
22:46
Александар Гајић -Wonder Strings: Исправност личне визије
22:50
Концерт Минео Хајаши, виолончело
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Јасминка Станчул , р.
00:54
Боја музике , р.
01:21
Симфонијски оркестар Чешког радија , р.
02:06
Ексклузивно - Балет и џентлмен, Милорад Мишковић , р.
02:48
Београдски Новогодишњи концерт СО и Хора РТС , р.
04:15
Ад либитум - Музичке приче , р.
04:46
Александар Гајић - Wonder Strings: Исправност личне визије , р.
04:50
Концерт Минео Хајаши, виолончело , р.