РТС Класика: Програмска шема - петак, 24. феб 2023

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Међународно такмичење Музичке омладине - Ким Јанг , р.
06:58
Позив на плес – Фокстрот, плес двадесетог века , р.
07:29
Катарина Јовановић, сопран, Уки Оваскаинен, клавир , р.
07:59
Наши сусрети – Ненад Василић: „Џез са акцентом“, 1. део , р.
08:23
В. А. Моцарт - Концертантна симфонија за виолину, виолу и оркестар , р.
08:53
Живот са музиком – Зоран Христић , р.
09:18
Млади балет Театра Миланске скале, 2. део , р.
09:41
Глас, 1. део , р.
10:10
Београдска филхармонија: Г. Малер - Симфонија бр. 9 , р.
11:38
О Хајдну и Трио сонати, Д - Дур , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Међународно такмичење Музичке омладине - Ким Јанг , р.
12:58
Позив на плес – Фокстрот, плес двадесетог века , р.
13:29
Катарина Јовановић, сопран, Уки Оваскаинен, клавир , р.
13:59
Наши сусрети – Ненад Василић: „Џез са акцентом“, 1. део , р.
14:23
В. А. Моцарт - Концертантна симфонија за виолину, виолу и оркестар , р.
14:53
Живот са музиком – Зоран Христић , р.
15:18
Млади балет Театра Миланске скале, 2. део , р.
15:41
Глас, 1. део , р.
16:10
Београдска филхармонија: Г. Малер - Симфонија бр. 9 , р.
17:38
О Хајдну и Трио сонати, Д - Дур , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Дувачи ФМУ
19:16
Бела виолина
19:30
СО РТС и Сергеј Крилов
20:11
Српска музика кроз векове
20:22
Гитар aрт фестивал - Концерт „Аранхуез“
20:54
Иза наслова: Марк Aнтоан Шарпантје - „Те деум“
21:02
Балетске минијатуре из „Крцка Орашчића“
21:12
Велики Јохан Штраус гала концерт, 1. део
22:05
Тв минијатуре - Из оперске ризнице (Бугариновић, Мезетова, Чангаловић)
22:17
Међународно такмичење Музичке омладине - Беатрис Рејбел
22:48
Пола сата за џез и блуз
23:18
Нишвил - „Роланд Абреу & The Cuban latin jazz“
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Дувачи ФМУ , р.
01:16
Бела виолина , р.
01:30
СО РТС и Сергеј Крилов , р.
02:11
Српска музика кроз векове , р.
02:22
Гитар aрт фестивал - Концерт „Аранхуез“ , р.
02:54
Иза наслова: Марк Aнтоан Шарпантје - „Те деум“ , р.
03:02
Балетске минијатуре из „Крцка Орашчића“ , р.
03:12
Велики Јохан Штраус гала концерт, 1. део , р.
04:05
Тв минијатуре - Из оперске ризнице (Бугариновић, Мезетова, Чангаловић) , р.
04:17
Међународно такмичење Музичке омладине - Беатрис Рејбел , р.
04:48
Пола сата за џез и блуз , р.
05:18
Нишвил - „Роланд Абреу & The Cuban latin jazz“ , р.