РТС Класика: Програмска шема - субота, 05. феб 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Звезде светских оперских сцена , р.
07:00
Мој чудни свет - Портрет Константина Богиноа , р.
07:29
СО РТС и Ксенија Јанковић, виолончело , р.
08:08
Филм Славенски , р.
09:33
Београдска филхармонија - Х. Берлиоз: Ромео и Јулија , р.
10:13
Српска музика кроз векове , р.
10:26
Пола сата за џез и блуз , р.
11:06
37. Београдски џез фестивал - “Subway Jazz Orchestra” и Марија Шнајдер , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Звезде светских оперских сцена , р.
13:00
Мој чудни свет - Портрет Константина Богиноа , р.
13:29
СО РТС и Ксенија Јанковић, виолончело , р.
14:08
Филм Славенски , р.
15:33
Београдска филхармонија - Х. Берлиоз: Ромео и Јулија , р.
16:13
Српска музика кроз векове , р.
16:26
Пола сата за џез и блуз , р.
17:06
37. Београдски џез фестивал - “Subway Jazz Orchestra” и Марија Шнајдер , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
2. Београдски фестивал игре - Гето
18:43
Музика Милана Михајловића
19:09
“Rocher” квартет, 2. део
19:34
Тв фељтон - Јелена Влаховић
20:20
Новогодишњи оперски гала концерт
21:29
Живот и каријера - Ана Зорана Брајовић
21:54
Ловро Погорелић, клавир и БГО Душан, 2. део
22:39
Ад либитум - Тонски изазов
23:07
На концерту Пласида Доминга у Београду
23:21
Бемус - Един Карамазов, 2. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
2. Београдски фестивал игре - Гето , р.
00:43
Музика Милана Михајловића , р.
01:09
“Rocher” квартет, 2. део , р.
01:34
Тв фељтон - Јелена Влаховић , р.
02:20
Новогодишњи оперски гала концерт , р.
03:29
Живот и каријера - Ана Зорана Брајовић , р.
03:54
Ловро Погорелић, клавир и БГО Душан, 2. део , р.
04:39
Ад либитум - Тонски изазов , р.
05:07
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
05:21
Бемус - Един Карамазов, 2. део , р.