РТС Класика: Програмска шема - петак, 25. феб 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
41. МТМО - Ким Јанг , р.
06:58
Позив на плес - Фокстрот, плес двадесетог века , р.
07:29
Катарина Јовановић и Уки Оваскаинен , р.
07:59
О музици - Дубравка Јовичић , р.
08:27
В. А. Моцарт: Концертантна симфонија за виолину, виолу и оркестар , р.
08:57
ТВ минијатуре - Из балетске ризнице (Жуковски, Парлић, Парнел) , р.
09:02
Млади балет театра Миланске скале, 2. део , р.
09:33
Глас , р.
10:02
Београдска филхармонија - Г. Малер: Симфонија бр. 9 , р.
11:30
Живот са музиком - Зоран Христић , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
41. МТМО - Ким Јанг , р.
12:58
Позив на плес - Фокстрот, плес двадесетог века , р.
13:29
Катарина Јовановић и Уки Оваскаинен , р.
13:59
О музици - Дубравка Јовичић , р.
14:27
В. А. Моцарт: Концертантна симфонија за виолину, виолу и оркестар , р.
14:57
ТВ минијатуре - Из балетске ризнице (Жуковски, Парлић, Парнел) , р.
15:02
Млади балет театра Миланске скале, 2. део , р.
15:33
Глас , р.
16:02
Београдска филхармонија - Г. Малер: Симфонија бр. 9 , р.
17:30
Живот са музиком - Зоран Христић , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Дувачи ФМУ
19:16
Бела виолина
19:30
СО РТС и Сергеј Крилов
20:11
Српска музика кроз векове
20:22
Гитар арт фестивал - Концерт за Аранхуез
20:54
Иза наслова - Марк Антоан Шарпантје, Те деум
21:02
Балетске минијатуре из „Крцка Орашчића“
21:12
Велики Јохан Штраус гала
22:05
ТВ минијатуре - Из оперске ризнице (Бугариновић, Мезетова, Чангаловић)
22:17
35. МТМО - Беатрис Рејбел
22:48
Пола сата за џез и блуз
23:18
Нишвил - Роланд Абреу и “The Cuban Latin Jazz”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Дувачи ФМУ , р.
01:16
Бела виолина , р.
01:30
СО РТС и Сергеј Крилов , р.
02:11
Српска музика кроз векове , р.
02:22
Гитар арт фестивал - Концерт за Аранхуез , р.
02:54
Иза наслова - Марк Антоан Шарпантје, Те деум , р.
03:02
Балетске минијатуре из „Крцка Орашчића“ , р.
03:12
Велики Јохан Штраус гала , р.
04:05
ТВ минијатуре - Из оперске ризнице (Бугариновић, Мезетова, Чангаловић) , р.
04:17
35. МТМО - Беатрис Рејбел , р.
04:48
Пола сата за џез и блуз , р.
05:18
Нишвил - Роланд Абреу и “The Cuban Latin Jazz” , р.