РТС Класика: Програмска шема - среда, 26. окт 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
За тоном траг - Синиша Јовић о маримби , р.
06:19
Густав Холст: Планете , р.
07:13
Азбука музике , р.
08:33
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 1 , р.
09:11
Тв минијатуре - Кармен, једна трагедија , р.
09:25
Балетска минијатура , р.
09:30
Даме бирају - Концерт СО РТС, 1. део , р.
10:01
Видео тилт - Композиторке , р.
11:13
51. Бемус - Душко Гојковић и Биг бенд РТС , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
За тоном траг - Синиша Јовић о маримби , р.
12:19
Густав Холст: Планете , р.
13:13
Азбука музике , р.
14:33
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 1 , р.
15:11
Тв минијатуре - Кармен, једна трагедија , р.
15:25
Балетска минијатура , р.
15:30
Даме бирају - Концерт СО РТС, 1. део , р.
16:01
Видео тилт - Композиторке , р.
17:13
51. Бемус - Душко Гојковић и Биг бенд РТС , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Гитар арт фестивал - „Kings of Strings”
19:16
Ад либитум - Виолина, 1. део
19:44
Стефан Миленковић и Рохан де Силва свирају Брамсове сонате, 2. део
20:22
Таленат као судбина - Наташа Вељковић
21:01
Балетска минијатура
21:03
Шопен фест 2017 - Одјеци, 2. део
21:49
Метамузика - Зоран Ерић
22:08
Чело фест - Виола да гамба, 2. део
22:30
ТВ минијатуре - Из оперске ризнице: Цвејић, Ђунђенац, Пинтеровић
22:43
10. Фестивал харфе - Свечано затварање, 1. део
23:05
Jazz Face - „Anouar Brahem”, 1. део
23:32
O делу „Серенада за дувачки секстет” Волфганга Амадеуса Моцарта
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Гитар арт фестивал - „Kings of Strings” , р.
01:16
Ад либитум - Виолина, 1. део , р.
01:44
Стефан Миленковић и Рохан де Силва свирају Брамсове сонате, 2. део , р.
02:22
Таленат као судбина - Наташа Вељковић , р.
03:01
Балетска минијатура , р.
03:03
Шопен фест 2017 - Одјеци, 2. део , р.
03:49
Метамузика - Зоран Ерић , р.
04:08
Чело фест - Виола да гамба, 2. део , р.
04:30
ТВ минијатуре - Из оперске ризнице: Цвејић, Ђунђенац, Пинтеровић , р.
04:43
10. Фестивал харфе - Свечано затварање, 1. део , р.
05:05
Jazz Face - „Anouar Brahem”, 1. део , р.
05:32
O делу „Серенада за дувачки секстет” Волфганга Амадеуса Моцарта , р.