РТС Класика: Програмска шема - уторак, 25. окт 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:17
СО РТС - В. Тошић: „Триал“ , р.
06:37
Мера за музику - О барокној опери , р.
06:41
Бго Душан Сковран и Драгана дел Монако - Арија Орфеја , р.
06:46
Палета културног наслеђа - Срби и европски композитори , р.
07:11
Београдска филхармонија - Велики концерт за фагот, 1. део , р.
07:49
Наука у покрету - Квантна музика , р.
08:08
Новогодишњи концерт 2017 - Музика из филмова , р.
08:21
Златни век - У оркестарској рупи , р.
08:45
23. Гитар арт фестивал - Сара Кореја , р.
09:55
Живот и каријера - Константин Тешеа , р.
10:19
Шпански сат - Морис Равел , р.
11:02
75 година Симфонијског оркестра , р.
11:16
А. Дворжак: Словенска игра бр. 8 , р.
11:20
70 година Музиколошког института САНУ, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:17
СО РТС - В. Тошић: „Триал“ , р.
12:37
Мера за музику - О барокној опери , р.
12:41
Бго Душан Сковран и Драгана дел Монако - Арија Орфеја , р.
12:46
Палета културног наслеђа - Срби и европски композитори , р.
13:11
Београдска филхармонија - Велики концерт за фагот, 1. део , р.
13:49
Наука у покрету - Квантна музика , р.
14:08
Новогодишњи концерт 2017 - Музика из филмова , р.
14:21
Златни век - У оркестарској рупи , р.
14:45
23. Гитар арт фестивал - Сара Кореја , р.
15:55
Живот и каријера - Константин Тешеа , р.
16:19
Шпански сат - Морис Равел , р.
17:02
75 година Симфонијског оркестра , р.
17:16
А. Дворжак: Словенска игра бр. 8 , р.
17:20
70 година Музиколошког института САНУ, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
За тоном траг - Синиша Јовић о маримби
18:19
Густав Холст: Планете
19:13
Азбука музике
20:33
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 1
21:11
Тв минијатуре - Кармен, једна трагедија
21:25
Балетска минијатура
21:30
Даме бирају - Концерт СО РТС, 1. део
22:01
Видео тилт - Композиторке
23:13
51. Бемус - Душко Гојковић и Биг бенд РТС
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
За тоном траг - Синиша Јовић о маримби , р.
00:19
Густав Холст: Планете , р.
01:13
Азбука музике , р.
02:33
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 1 , р.
03:11
Тв минијатуре - Кармен, једна трагедија , р.
03:25
Балетска минијатура , р.
03:30
Даме бирају - Концерт СО РТС, 1. део , р.
04:01
Видео тилт - Композиторке , р.
05:13
51. Бемус - Душко Гојковић и Биг бенд РТС , р.