РТС Класика: Програмска шема - среда, 11. јан 2023

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Катарина Јовановић, сопран и Рита Кинка, клавир, 1. део , р.
06:53
70 година Факулетета Музичке уметности , р.
07:23
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 1. део , р.
07:53
Рађање музике – Шопен , р.
08:10
Даме свирају Шопена - Биљана Горуновић , р.
08:43
Живот са музиком: Павле Медаковић , р.
09:11
Три тенора – Љубавне приче, 1. део , р.
09:58
Живот и каријера: Александар Илић, кореограф , р.
10:24
Гитар арт фестивал - Трио „Амикус” , р.
11:00
Тв минијатуре Дими Пиано , р.
11:11
Марија Поповић - Зимски валцер , р.
11:15
СО РТС и Весна Шоуц , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Катарина Јовановић, сопран и Рита Кинка, клавир, 1. део , р.
12:53
70 година Факулетета Музичке уметности , р.
13:23
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 1. део , р.
13:53
Рађање музике – Шопен , р.
14:10
Даме свирају Шопена - Биљана Горуновић , р.
14:43
Живот са музиком: Павле Медаковић , р.
15:11
Три тенора – Љубавне приче, 1. део , р.
15:58
Живот и каријера: Александар Илић, кореограф , р.
16:24
Гитар арт фестивал - Трио „Амикус” , р.
17:00
Тв минијатуре Дими Пиано , р.
17:11
Марија Поповић - Зимски валцер , р.
17:15
СО РТС и Весна Шоуц , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:15
Јела Чело, 2. део
18:53
Аутопортрет - Ивана Стефановић
19:41
23. Гитар арт фестивал - Тамара Јокић
20:40
Ексклузивно - Нови директор опере Никола Мијаиловић
21:10
СО Хангџоу, 1. део
21:49
Откривање музеја Стефана Миленковића
22:07
Београдска филхармонија и Михаил Јуровски, 2. део
22:55
Народно позориште у десет чинова - Бели лабуд
23:25
40. Бемус - „I Virtuosi di Paganini”, 1. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:15
Јела Чело, 2. део , р.
00:53
Аутопортрет - Ивана Стефановић , р.
01:41
23. Гитар арт фестивал - Тамара Јокић , р.
02:40
Ексклузивно - Нови директор опере Никола Мијаиловић , р.
03:10
СО Хангџоу, 1. део , р.
03:49
Откривање музеја Стефана Миленковића , р.
04:07
Београдска филхармонија и Михаил Јуровски, 2. део , р.
04:55
Народно позориште у десет чинова - Бели лабуд , р.
05:25
40. Бемус - „I Virtuosi di Paganini”, 1. део , р.