РТС Класика: Програмска шема - уторак, 10. јан 2023

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:14
Концерт СО РТС (Раичковић, Менделсон) , р.
07:01
Вече са Милорадом Мишковићем , р.
07:26
Стефан Миленковић и Рохан де Силва свирају Брамсове сонате, 2. део , р.
08:05
Живот са музиком - Александра Вребалов , р.
08:34
Београдска филхармонија - Д. Шостакович: Пета симфонија , р.
09:26
Српска музика 20. века - Стеван Мокрањац , р.
09:55
Мокрањчеви дани: Академски камерни хор „Лицеум“ , р.
10:25
Камерна тв сцена: В. А. Моцарт , р.
11:20
Александра Ивановић, гитара
11:23
Ансамбл Камерата Сербика, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:14
Концерт СО РТС (Раичковић, Менделсон) , р.
13:01
Вече са Милорадом Мишковићем , р.
13:26
Стефан Миленковић и Рохан де Силва свирају Брамсове сонате, 2. део , р.
14:05
Живот са музиком - Александра Вребалов , р.
14:34
Београдска филхармонија - Д. Шостакович: Пета симфонија , р.
15:26
Српска музика 20. века - Стеван Мокрањац , р.
15:55
Мокрањчеви дани: Академски камерни хор „Лицеум“ , р.
16:25
Камерна тв сцена: В. А. Моцарт , р.
17:20
Александра Ивановић, гитара
17:23
Ансамбл Камерата Сербика, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Катарина Јовановић, сопран и Рита Кинка, клавир, 1. део
18:53
70 година Факулетета Музичке уметности
19:23
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 1. део
19:53
Рађање музике – Шопен
20:10
Даме свирају Шопена - Биљана Горуновић
20:43
Живот са музиком: Павле Медаковић
21:11
Три тенора – Љубавне приче, 1. део
21:58
Живот и каријера: Александар Илић, кореограф
22:24
Гитар арт фестивал - Трио „Амикус”
23:00
Тв минијатуре Дими Пиано
23:11
Марија Поповић - Зимски валцер
23:15
СО РТС и Весна Шоуц
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Катарина Јовановић, сопран и Рита Кинка, клавир, 1. део , р.
00:53
70 година Факулетета Музичке уметности , р.
01:23
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 1. део , р.
01:53
Рађање музике – Шопен , р.
02:10
Даме свирају Шопена - Биљана Горуновић , р.
02:43
Живот са музиком: Павле Медаковић , р.
03:11
Три тенора – Љубавне приче, 1. део , р.
03:58
Живот и каријера: Александар Илић, кореограф , р.
04:24
Гитар арт фестивал - Трио „Амикус” , р.
05:00
Тв минијатуре Дими Пиано , р.
05:11
Марија Поповић - Зимски валцер , р.
05:15
СО РТС и Весна Шоуц , р.