РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 08. сеп 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Клавирски реситал - Александар Синчук , р.
07:17
Петроград, престоница руског балета , р.
07:45
Три тенора - Љубавне приче, 2. део , р.
08:22
Иза наслова - Болеро , р.
08:32
ТВ филм - Бинички , р.
09:36
СО РТС - В. А. Моцарт: Симфонија Јупитер , р.
10:10
Хроника 51. Бемуса, 2. део , р.
10:37
51. Бемус - Стјепко Гут и Биг бенд РТС , р.
11:29
„Jazz Face” - Џошуа Редман, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Клавирски реситал - Александар Синчук , р.
13:17
Петроград, престоница руског балета , р.
13:45
Три тенора - Љубавне приче, 2. део , р.
14:22
Иза наслова - Болеро , р.
14:32
ТВ филм - Бинички , р.
15:36
СО РТС - В. А. Моцарт: Симфонија Јупитер , р.
16:10
Хроника 51. Бемуса, 2. део , р.
16:37
51. Бемус - Стјепко Гут и Биг бенд РТС , р.
17:29
„Jazz Face” - Џошуа Редман, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Гелиус трио, 1. део
18:57
48. МТМО - Такмичење гитариста
19:22
48. МТМО - Вук Драгичевић и СО РТС, 1. део
19:55
Јована и виолина
20:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део
21:04
Иза наслова - Ј. С. Бах: Кантата о кафи
21:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте (Камерата Сербика)
22:06
Рађање музике - Клавир
22:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део
22:57
12. Београдски фестивал игре - Ухвати светлост
23:25
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц, Играрије
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Гелиус трио, 1. део , р.
00:57
48. МТМО - Такмичење гитариста , р.
01:22
48. МТМО - Вук Драгичевић и СО РТС, 1. део , р.
01:55
Јована и виолина , р.
02:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
03:04
Иза наслова - Ј. С. Бах: Кантата о кафи , р.
03:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте (Камерата Сербика) , р.
04:06
Рађање музике - Клавир , р.
04:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
04:57
12. Београдски фестивал игре - Ухвати светлост , р.
05:25
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц, Играрије , р.