РТС Класика: Програмска шема - недеља, 06. феб 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
2. Београдски фестивал игре - Гето , р.
06:43
Музика Милана Михајловића , р.
07:09
“Rocher” квартет, 2. део , р.
07:34
Тв фељтон - Јелена Влаховић , р.
08:20
Новогодишњи оперски гала концерт , р.
09:29
Живот и каријера - Ана Зорана Брајовић , р.
09:54
Ловро Погорелић, клавир и БГО Душан, 2. део , р.
10:39
Ад либитум - Тонски изазов , р.
11:07
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
11:21
Бемус - Един Карамазов, 2. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
2. Београдски фестивал игре - Гето , р.
12:43
Музика Милана Михајловића , р.
13:09
“Rocher” квартет, 2. део , р.
13:34
Тв фељтон - Јелена Влаховић , р.
14:20
Новогодишњи оперски гала концерт , р.
15:29
Живот и каријера - Ана Зорана Брајовић , р.
15:54
Ловро Погорелић, клавир и БГО Душан, 2. део , р.
16:39
Ад либитум - Тонски изазов , р.
17:07
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
17:21
Бемус - Един Карамазов, 2. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
П. И. Чајковски: Божанствена литургија Св. Јована Златоустог
18:51
Наташа Вељковић - Ф. Шопен: Балада бр. 4, оп. 52
19:02
Српска музика кроз векове
19:13
Београдска филхармонија - Ј. Сибелијус: Симфонија бр. 2
19:58
Живот са музиком - Живан Сарамандић
20:24
Светски дан музике - Квинтет удараљки “Elemental Culture Collective”
20:52
Андре Рију - Добродошли у мој свет 2: Венчање
21:35
Концерт СО РТС - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 3
22:24
Недељом увече, колаж
22:45
Србија на вези - Ашхен Атаљанц
23:05
5. Београдски фестивал игре - Национални балет Марибор
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
П. И. Чајковски: Божанствена литургија Св. Јована Златоустог , р.
00:51
Наташа Вељковић - Ф. Шопен: Балада бр. 4, оп. 52 , р.
01:02
Српска музика кроз векове , р.
01:13
Београдска филхармонија - Ј. Сибелијус: Симфонија бр. 2 , р.
01:58
Живот са музиком - Живан Сарамандић , р.
02:24
Светски дан музике - Квинтет удараљки “Elemental Culture Collective” , р.
02:52
Андре Рију - Добродошли у мој свет 2: Венчање , р.
03:35
Концерт СО РТС - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 3 , р.
04:24
Недељом увече, колаж , р.
04:45
Србија на вези - Ашхен Атаљанц , р.
05:05
5. Београдски фестивал игре - Национални балет Марибор , р.