РТС Класика: Програмска шема - петак, 04. мар 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Великани музичке сцене: Николај Лугански, 1. део , р.
06:51
Позив на плес - Старе игре , р.
07:19
Оперски гала концерт - Станислав Бинички и солисти , р.
08:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција , р.
08:29
22. Гитар арт фестивал - Амалиа Милер и гудачки оркестар „Макрис” , р.
09:07
Наука у покрету - Квантна музика , р.
09:33
СО РТС и Роналд Цолман , р.
10:21
Глас , р.
10:51
Капела Краковиенсис , р.
11:21
За сва времена - Београдски џез фестивал , р.
11:51
Биг бенд РТС - Quo vadis samba , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Великани музичке сцене: Николај Лугански, 1. део , р.
12:51
Позив на плес - Старе игре , р.
13:19
Оперски гала концерт - Станислав Бинички и солисти , р.
14:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција , р.
14:29
22. Гитар арт фестивал - Амалиа Милер и гудачки оркестар „Макрис” , р.
15:07
Наука у покрету - Квантна музика , р.
15:33
СО РТС и Роналд Цолман , р.
16:21
Глас , р.
16:51
Капела Краковиенсис , р.
17:21
За сва времена - Београдски џез фестивал , р.
17:51
Биг бенд РТС - Quo vadis samba , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вива Чело
18:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић
19:30
7. Шопен фест: Еуген Инђић
20:20
Српска музика кроз векове
20:34
Велики Јохан Штраус гала
21:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић
21:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг
23:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Вива Чело , р.
00:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић , р.
01:30
7. Шопен фест: Еуген Инђић , р.
02:20
Српска музика кроз векове , р.
02:34
Велики Јохан Штраус гала , р.
03:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић , р.
03:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг , р.
05:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет , р.