РТС Класика: Програмска шема - петак, 15. јул 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 1. део , р.
06:51
Позив на плес - Старе игре , р.
07:17
Оперски гала концерт, 1.део (Станислав Бинички и солисти) , р.
08:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција , р.
08:29
23. Гитар арт фестивал - „Alberto Mesirca” , р.
09:38
СО РТС и Роналд Цолман, 1. део , р.
10:26
Глас, 2. део , р.
10:56
Капела „Краковиенсис“, 1. део , р.
11:26
За сва времена - Београдски џез фестивал , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 1. део , р.
12:51
Позив на плес - Старе игре , р.
13:17
Оперски гала концерт, 1.део (Станислав Бинички и солисти) , р.
14:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција , р.
14:29
23. Гитар арт фестивал - „Alberto Mesirca” , р.
15:38
СО РТС и Роналд Цолман, 1. део , р.
16:26
Глас, 2. део , р.
16:56
Капела „Краковиенсис“, 1. део , р.
17:26
За сва времена - Београдски џез фестивал , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вива Чело, 1. део
18:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић
19:30
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 1. део
20:20
Српска музика кроз векове
20:34
Велики Јохан Штраус гала, 2. део
21:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић
21:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг
22:38
Пола сата за џез и блуз
23:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Вива Чело, 1. део , р.
00:59
Ексклузивни интервју - Иво Погорелић , р.
01:30
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 1. део , р.
02:20
Српска музика кроз векове , р.
02:34
Велики Јохан Штраус гала, 2. део , р.
03:28
Живот са музиком - Иванка Симоновић , р.
03:54
Гитар арт фестивал - Ксуфеј Јанг , р.
04:38
Пола сата за џез и блуз , р.
05:11
Нишвил - Драган Миловановић секстет , р.