РТС Класика: Програмска шема - петак, 11. мар 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 2. део , р.
06:54
Позив на плес - Даме бирају , р.
07:22
22. Гитар арт фестивал - Рубен Бетенкурт, гитара , р.
08:00
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
08:08
Оперски гала концерт - Станислав Бинички и солисти , р.
08:50
Портрети - Миховил Логар , р.
09:27
СО РТС и Роналд Цолман, 2. део , р.
10:11
Глас , р.
10:41
Капела Краковиенсис, 2. део , р.
11:31
Балет „Ко то тамо пева” , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 2. део , р.
12:54
Позив на плес - Даме бирају , р.
13:22
22. Гитар арт фестивал - Рубен Бетенкурт, гитара , р.
14:00
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
14:08
Оперски гала концерт - Станислав Бинички и солисти , р.
14:50
Портрети - Миховил Логар , р.
15:27
СО РТС и Роналд Цолман, 2. део , р.
16:11
Глас , р.
16:41
Капела Краковиенсис, 2. део , р.
17:31
Балет „Ко то тамо пева” , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вива Чело, 1. део
18:50
Закључано - Сандра Белић
19:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део
20:12
Српска музика кроз векове
21:01
Живот са музиком - Бисерка Цвејић
21:28
200 година од смрти Хајдна - Симфонија бр. 96
21:53
Из емисије „Ад Либитум“ - О Јозефу Хајдну
21:57
Хор Сретењског манастира, 1. део
22:40
Марија Поповић - Вивалди, „Зима”
22:43
Пола сата за џез и блуз
23:15
Нишвил џез фестивал - „Tango jazz quartet” и Омладинска филхармонија „Naissus”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Вива Чело, 1. део , р.
00:50
Закључано - Сандра Белић , р.
01:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део , р.
02:12
Српска музика кроз векове , р.
02:23
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт бр. 1 , р.
03:01
Живот са музиком - Бисерка Цвејић , р.
03:28
200 година од смрти Хајдна - Симфонија бр. 96 , р.
03:53
Из емисије „Ад Либитум“ - О Јозефу Хајдну , р.
03:57
Хор Сретењског манастира, 1. део , р.
04:40
Марија Поповић - Вивалди, „Зима” , р.
04:43
Пола сата за џез и блуз , р.
05:15
Нишвил џез фестивал - „Tango jazz quartet” и Омладинска филхармонија „Naissus” , р.