РТС Класика: Програмска шема - среда, 01. јун 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
30. Међународна трибина композитора - Камерни ансамбли и солисти , р.
07:06
Азбука музике - Домаћа музичка баштина, српска соло песма , р.
07:33
Балетске звезде за 21.век, 1. део , р.
08:25
Камерна тв сцена - Јоханес Брамс , р.
09:19
СО РТС - Јоханес Брамс: Симфонија бр. 4 , р.
10:24
47. МТМО - Оркестар „Camerata Serbica” , р.
10:58
Бела Барток - Асоцијације , р.
11:35
Трио за четворо - Бела Барток , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
30. Међународна трибина композитора - Камерни ансамбли и солисти , р.
13:06
Азбука музике - Домаћа музичка баштина, српска соло песма , р.
13:33
Балетске звезде за 21.век, 1. део , р.
14:25
Камерна тв сцена - Јоханес Брамс , р.
15:19
СО РТС - Јоханес Брамс: Симфонија бр. 4 , р.
16:24
47. МТМО - Оркестар „Camerata Serbica” , р.
16:58
Бела Барток - Асоцијације , р.
17:35
Трио за четворо - Бела Барток , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Гала концерт СО и хора РТС поводом 20 година од пада берлинског зида
19:10
Живот и каријера: Душка Драгичевић
19:32
40. Бемус - „I Virtuosi di Paganini”, 2. део
20:19
Ексклузивно - Нови директор опере Никола Мијаиловић
20:49
Новогодишњи гала концерт - Солисти ансамбла Народног позоришта
21:58
Ад либитум - Примењена музика: С. Илић: Село гори
22:03
О композицији „Лабуд” Камија Сен Санса - Сандра Белић, виолончело
22:07
22. Гитар арт фестивал - Амалиа Милер и гудачки оркестар „Макрис"
22:45
Јаzz Face - Bireli Lagrene
23:12
Европски омладински оркестар, 2. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Гала концерт СО и хора РТС поводом 20 година од пада берлинског зида , р.
01:10
Живот и каријера: Душка Драгичевић , р.
01:32
40. Бемус - „I Virtuosi di Paganini”, 2. део , р.
02:19
Ексклузивно - Нови директор опере Никола Мијаиловић , р.
02:49
Новогодишњи гала концерт - Солисти ансамбла Народног позоришта , р.
03:58
Ад либитум - Примењена музика: С. Илић: Село гори , р.
04:03
О композицији „Лабуд” Камија Сен Санса - Сандра Белић, виолончело , р.
04:07
22. Гитар арт фестивал - Амалиа Милер и гудачки оркестар „Макрис" , р.
04:45
Јаzz Face - Bireli Lagrene , р.
05:12
Европски омладински оркестар, 2. део , р.