РТС Класика: Програмска шема - понедељак, 29. мај 2023

06:00
47. Мокрањчеви дани - Концерт хора ,,Салутарис'', 1. део , р.
06:16
47. Мокрањчеви дани - Концерт хора ,,Салутарис'', 1. део , р.
06:58
Српска музика 20 века Марко Тајчевић , р.
07:26
Оперска галаксија, 4. део , р.
08:00
Упознајте Корнелија , р
09:08
В. Михаиловић, клавир , р.
09:10
Да ли знаш - Да ли музика утиче на учење математике , р.
09:15
Мађарски национални цигански оркестар, 2. део , р.
09:49
120 година - Мисија Мокрањца , р.
10:11
Гитар арт фестивал - ,,Katona Twins" , р.
10:57
Реља Јаковљевић, гитара , р.
11:00
Тв минијатуре - Из балетске ризнице , р.
11:12
Звезде руског балета, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
47. Мокрањчеви дани - Концерт хора ,,Салутарис'', 1. део , р.
12:58
Српска музика 20 века Марко Тајчевић , р.
13:26
Оперска галаксија, 4. део , р.
14:00
Упознајте Корнелија , р
15:08
В. Михаиловић, клавир , р.
15:10
Да ли знаш - Да ли музика утиче на учење математике , р.
15:15
Мађарски национални цигански оркестар, 2. део , р.
15:49
120 година - Мисија Мокрањца , р.
16:11
Гитар арт фестивал - ,,Katona Twins" , р.
16:57
Реља Јаковљевић, гитара , р.
17:00
Тв минијатуре - Из балетске ризнице , р.
17:12
Звезде руског балета, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вечери Камија Сен Санса - Клавирски концерт бр. 5
18:47
Азбука музике – Српска соло песма, 2. део
19:17
Симон Трпчевски свира Листа
19:45
Таленат као судбина - Душка Драгичевић и Константин Костјуков
20:28
Таленат као судбина - Душка Драгичевић и Константин Костјуков
21:13
Кири Те Канава - Приче из Београда
21:37
Гитар арт фестивал - Лос Ромеро, Концерт Аранхуез
22:09
Иза наслова - Шуман, Карневал
22:16
Ауторски концерт Владимира Тошића
23:06
Светски Станко Мадић
23:36
СО и Хор РТС – М. Равел: Денис и Клое, друга свита
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:47
Азбука музике – Српска соло песма, 2. део , р.
01:17
Симон Трпчевски свира Листа , р.
01:45
Таленат као судбина - Душка Драгичевић и Константин Костјуков , р.
02:28
СО Хангџоу, 2. део , р.
03:13
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
03:37
Гитар арт фестивал - Лос Ромеро, Концерт Аранхуез , р.
04:09
Иза наслова - Шуман, Карневал , р.
04:16
Ауторски концерт Владимира Тошића , р.
05:06
Светски Станко Мадић , р.
05:36
СО и Хор РТС – М. Равел: Денис и Клое, друга свита , р.