РТС Класика: Програмска шема - субота, 01. окт 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Кармина Бурана - Белеф ‘95 , р.
07:30
Портрет Душке Сифниос , р.
07:59
ЛП дуо, 1. део , р.
08:33
Ад либитум - Тонски изазов , р.
09:01
48. Бемус - Свечано отварање, 2. део , р.
09:57
Портрет - Бисерка Цвејић , р.
10:21
Бетовен у галерији - Сандра Белић и пријатељи , р.
10:57
Болеро - Душка Сифниос , р.
11:11
Недељом увече, колаж , р.
11:24
Пола сата за џез и блуз , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Кармина Бурана - Белеф ‘95 , р.
13:30
Портрет Душке Сифниос , р.
13:59
ЛП дуо, 1. део , р.
14:33
Ад либитум - Тонски изазов , р.
15:01
48. Бемус - Свечано отварање, 2. део , р.
15:57
Портрет - Бисерка Цвејић , р.
16:21
Бетовен у галерији - Сандра Белић и пријатељи , р.
16:57
Болеро - Душка Сифниос , р.
17:11
Недељом увече, колаж , р.
17:24
Пола сата за џез и блуз , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Mоцарт „per sempre” - БГО Душан Сковран, 2. део
18:52
Плес загрљаја - Анхел Кориа
19:17
СО РТС - Свирамо цртаће
20:22
Живот и каријера - Ивана Бандић
20:52
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 2. део
21:27
Свет је игра - Салса
21:42
Тамбурашка филхармонија
23:30
Рађање музике - Романтизам
23:42
Наташа Вељковић, клавир
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Mоцарт „per sempre” - БГО Душан Сковран, 2. део , р.
00:52
Плес загрљаја - Анхел Кориа , р.
01:17
СО РТС - Свирамо цртаће , р.
02:22
Живот и каријера - Ивана Бандић , р.
02:52
Ноте пријатељства - СО Бенсо, 2. део , р.
03:27
Свет је игра - Салса , р.
03:42
Тамбурашка филхармонија , р.
05:30
Рађање музике - Романтизам , р.
05:42
Наташа Вељковић, клавир , р.