РТС Полетарац: Програмска шема - недеља, 12. феб 2023

06:00
Чик погоди – Ветерина ,р.
06:30
Креативни студио 1-141 ,р.
06:54
Ресторанчић залогајчић еп.173 ,р.
07:05
Гуска Барбара и њена бака Ката - Три јахача ,р.
07:15
Рецепт за игру - Штапоња ,р.
07:25
Змајева библиотека - Водич за одрастање ,р.
08:00
Плава птица ц.12 ем.05 ,р.
08:24
Позоришна представа - Пинокио ,р.
09:25
Шешир без дна еп.05 ,р.
09:55
Са радошћу за Колбри, велику и малу децу поред мене ,р.
10:43
Читалиште – читате ли ишта: Тривијална и висока књижевност ,р.
11:10
Блеја - Америка ,р.
11:23
Отворена врата - Принц Алекса ,р.
12:00
Чик погоди – Ветерина ,р.
12:30
Креативни студио 1-141 ,р.
12:54
Ресторанчић залогајчић еп.173 ,р.
13:05
Гуска Барбара и њена бака Ката - Преварена лисица ,р.
13:15
Рецепт за игру - Штапоња ,р.
13:25
Змајева библиотека - Водич за одрастање ,р.
14:00
Плава птица ц.12 ем.05 ,р.
14:24
Позоришна представа - Пинокио ,р.
15:25
Шешир без дна еп.05 ,р.
15:55
Са радошћу за Колбри, велику и малу децу поред мене ,р.
16:43
Читалиште – читате ли ишта: Тривијална и висока књижевност ,р.
17:10
Блеја - Америка ,р.
17:23
Отворена врата - Принц Алекса ,р.
18:00
Чик погоди - Архитекта
18:30
Креативни студио 2-141
18:53
Ресторанчић залогајчић еп.174
19:05
Гуска Барбара и њена бака Ката - Три јахача
19:15
Рецепт за игру - Јакове где си
19:30
Змајева библиотека - Књига и филм
20:00
Плава птица ц.12 ем.06
20:26
СО РТС - Свирамо цртаће
21:30
Шешир без дна еп.06
22:02
Позоришна представа - Тамо далеко
22:40
Читалиште – читате ли ишта: Дистопија и утопија
23:06
Блеја - Глупан и тупан
23:16
Отворена врата - Чији си ти мали?