РТС Музика: Програмска шема - уторак, 06. сеп 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
06:28
Три боје звука – 1. циклус. микс 1 ,р.
07:22
Поп експрес, 2. емисија ,р.
08:05
Летњи времеплов ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Стари рок мајстори, 1. део ,р.
10:00
Из наше архиве – уживо ,р.
11:00
Студио - рок ,р.
11:26
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
12:28
Три боје звука – 1. циклус. микс 1 ,р.
13:22
Поп експрес, 2. емисија ,р.
14:05
Летњи времеплов ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Стари рок мајстори, 1. део ,р.
16:00
Из наше архиве – уживо ,р.
17:00
Студио - рок ,р.
17:26
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички микс - непослушни
18:34
Из наше архиве
19:48
Музички времеплов
21:00
РТС Музика представља
21:04
Из ПГП архиве
23:00
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Музички микс - непослушни ,р.
00:34
Из наше архиве ,р.
01:00
Неки други рокенрол ,р.
01:48
Музички времеплов ,р.
02:30
За сва времена – Дејан Анђелковић ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:04
Из ПГП архиве ,р.
04:05
Три боје звука – колаж 3 ,р.
05:00
Претпоноћни микс ,р.