РТС Музика: Програмска шема - недеља, 17. јул 2022

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Из наше архиве, р.
06:30
Три боје звука – новогодишња емисија, р.
07:56
Музички времеплов, р.
08:30
За сва времена – Душан Којић Која, р.
09:00
РТС Музика представља, р.
09:05
МВА финале – 2. део, р.
10:35
3 од 1 – Партибрејкерс, р.
10:45
Европа кроз концерте, р.
11:27
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Из наше архиве, р.
12:30
Три боје звука – новогодишња емисија, р.
13:56
Музички времеплов, р.
14:30
За сва времена – Душан Којић Која, р.
15:00
РТС Музика представља, р.
15:05
МВА финале – 2. део, р.
16:35
3 од 1 – Партибрејкерс, р.
16:45
Европа кроз концерте, р.
17:27
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:50
Из наше архиве
21:00
РТС Музика представља
21:04
Музички микс
23:40
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Време је на нашој страни - спотови, р.
00:50
Из наше архиве, р.
01:30
Рокументи – Станко Црнобрња, р.
02:30
Рок одеон - инсерти, р.
03:00
РТС Музика представља, р.
03:04
Музички микс, р.
03:30
Здравко Чолић – Само због вас и само за вас, р.
05:40
Претпоноћни микс, р.