РТС Музика: Програмска шема - понедељак, 19. јун 2023

06:00
РТС Музика представља (R)
06:05
Биг бенд РТC, Лана Јањанин и Дина Ризвић - Miracles (R)
07:12
Звезде које не тамне – Боб Дилан (R)
07:49
Концерт Ди Луна блуз бенд, 30 година, 2. део (R)
08:55
РТС Музика представља (R)
09:00
Бунт рок фестивал 2023, финале (R)
10:45
Претпоноћни микс (R)
12:00
РТС Музика представља (R)
12:05
Биг бенд РТC, Лана Јањанин и Дина Ризвић - Miracles (R)
13:12
Звезде које не тамне – Боб Дилан (R)
13:49
Концерт Ди Луна блуз бенд, 30 година, 2. део (R)
14:55
РТС Музика представља (R)
15:00
Бунт рок фестивал 2023, финале (R)
16:45
Претпоноћни микс (R)
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:00
Три писма из Сарајева – Горан Бреговић, Арена 2018.
20:05
Три боје звука – ТВ постер Дејан Цукић и Спори ритам бенд
20:31
Музички времеплов
21:00
РТС Музика представља
21:04
Артан Лили – 10 година бенда, 2. део
21:52
ТВ постер – Макс Јуричић
22:10
Три боје звука – Марчело, Шкртице, Smoke n Soul
23:03
Роковник – 14. емисија, Кад би био Бијело дугме
23:30
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља (R)
00:04
Из наше архиве (R)
01:00
Три писма из Сарајева – Горан Бреговић, Арена 2018. (R)
02:05
Три боје звука – ТВ постер Дејан Цукић и Спори ритам бенд (R)
02:31
Музички времеплов (R)
03:00
РТС Музика представља (R)
03:04
Артан Лили – 10 година бенда, 2. део (R)
03:52
ТВ постер – Макс Јуричић (R)
04:10
Три боје звука – Марчело, Шкртице, Smoke n Soul (R)
05:03
Роковник – 14. емисија, Кад би био Бијело дугме (R)
05:30
Претпоноћни микс (R)