РТС Музика: Програмска шема - субота, 18. јун 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Око моје главе – Оснивање бенда ,р.
07:08
Три боје звука – 3. циклус, микс 2 ,р.
08:00
Мали концерт - КоиКои ,р.
08:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 100. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:35
Београдски манифест – E play ,р.
10:00
Плави оркестар – За нека нова сећања ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Око моје главе – Оснивање бенда ,р.
13:08
Три боје звука – 3. циклус, микс 2 ,р.
14:00
Мали концерт - КоиКои ,р.
14:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 100. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:35
Београдски манифест – E play ,р.
16:00
Песма Америке, 8. емисија ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:03
Музички времеплов
20:46
4 од 1 – Ида Престер
21:01
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:05
Урош Перић и Биг бенд РТС – У част Реја Чарлса ,р.
02:03
Музички времеплов ,р.
02:46
4 од 1 – Ида Престер ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.