РТС Музика: Програмска шема - уторак, 17. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
07:00
Еyesburn - 40. Гитаријада, 1. део ,р.
07:30
Из ПГП архиве ,р.
08:19
Muzzik магазин, MVA специјал, 85. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Музички микс ,р.
10:00
20 година Exita, 2. део ,р.
11:00
Музички подсетник ,р.
11:44
4 од 1 – IRIE FM ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
13:00
Еyesburn - 40. Гитаријада, 1. део ,р.
13:30
Из ПГП архиве ,р.
14:19
Muzzik магазин, MVA специјал, 85. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Музички микс ,р.
16:00
20 година Exita, 2. део ,р.
17:00
Музички подсетник ,р.
17:44
4 од 1 – IRIE FM ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
19:27
Из ПГП архиве
21:00
РТС Музика представља
22:05
Музички подсетник
23:32
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:30
Рокументи – Ју група ,р.
01:27
Из ПГП архиве ,р.
02:18
Muzzik магазин, MVA специјал, 86. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Кербер – Концерт у Сава центру, 1. део ,р.
04:05
Музички подсетник ,р.
05:00
Поп експрес, 1. емисија ,р.
05:32
Претпоноћни микс ,р.