РТС Музика: Програмска шема - уторак, 10. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Зоран Симјановић – Чаробна кутија , р.
07:00
Три боје звука – 4. циклус, микс 3 ,р.
07:28
Из ПГП архиве ,р.
08:19
Muzzik магазин, MVA специјал, 80. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:03
Музички микс ,р.
10:00
20 година Exita, 1. део ,р.
11:15
Музички подсетник ,р.
11:47
4 од 1 – Ања Штарк ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Зоран Симјановић – Чаробна кутија , р.
13:00
Три боје звука – 4. циклус, микс 3 ,р.
13:28
Из ПГП архиве ,р.
14:19
Muzzik магазин, MVA специјал, 80. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:03
Музички микс ,р.
16:00
20 година Exita, 1. део ,р.
17:15
Музички подсетник ,р.
17:47
4 од 1 – Ања Штарк ,р.
18:00
РТС Музика представља
19:05
Песме које сте волели
19:35
Из ПГП архиве
21:00
РТС Музика представља
22:06
Музички подсетник
23:33
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Зоран Симјановић – Тајне заната ,р.
01:05
Песме које сте волели ,р.
01:35
Из ПГП архиве ,р.
02:18
Muzzik магазин, MVA специјал, 81. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Kool and The Gang ,р.
04:06
Музички подсетник ,р.
05:00
Кал – Ромологија, 2. део ,р.
05:33
Претпоноћни микс ,р.