РТС Музика: Програмска шема - недеља, 01. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве – Биг бенд РТС ,р.
06:40
Метамузика – Мића Марковић, Отписани ,р.
07:06
Muzzik магазин, MVA специјал, 95. емисија ,р.
07:55
Биг бенд РТC, Лана Јањанин и Дина Ризвић ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Хитови ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:28
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве – Биг бенд РТС ,р.
12:40
Метамузика – Мића Марковић, Отписани ,р.
13:06
Muzzik магазин, MVA специјал, 95. емисија ,р.
13:55
Биг бенд РТC, Лана Јањанин и Дина Ризвић ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Хитови ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:28
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:53
Хитови
21:01
РТС Музика представља
22:41
Музички микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:10
Раде Шербеџија – Имам пјесму за тебе, 2. део ,р.
01:53
Хитови ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
2 Cellos уживо из Сиднејске опере ,р.
04:41
Музички микс ,р.
05:19
Бисера Велетанлић и Васил Хаџиманов бенд, 1. део ,р.