РТС Музика: Програмска шема - субота, 09. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Рокенролер ,р.
06:30
Хутенени хибрид 2 ,р.
07:00
Мали концерт – Сале и Седлари ,р.
07:15
Mузички подсетник ,р.
08:15
Muzzik Video Awards 2021, 5. емисија р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:05
United We Stream, Balkan – Tijana T ,р.Хитови ,р.
11:08
3 од 1 – ZeroTwo ,р.
11:20
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Рокенролер ,р.
12:30
Хутенени хибрид 2 ,р.
13:00
Мали концерт – Сале и Седлари ,р.
13:15
Mузички подсетник ,р.
14:15
Muzzik Video Awards 2021, 5. емисија р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:05
United We Stream, Balkan – Tijana T ,р.Хитови ,р.
17:08
3 од 1 – ZeroTwo ,р.
17:20
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:35
ТВ постер – Вукашин Марковић
21:01
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:27
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:40
Вампири, 2. део ,р.
01:35
Хит месеца - нумере ,р.
02:35
ТВ постер – Вукашин Марковић ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:27
Претпоноћни микс ,р.