РТС Музика: Програмска шема - субота, 30. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Мали концерт – Лука Рајић ,р.
06:17
Из наше архиве ,р.
07:15
Beer fest 2008 – Дадо Топић ,р.
08:15
Muzzik Video Awards 2021, 20. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:06
Бунт ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:10
Студио 6 – Велвети и пријатељи ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Мали концерт – Лука Рајић ,р.
12:17
Из наше архиве ,р.
13:15
Beer fest 2008 – Дадо Топић ,р.
14:15
Muzzik Video Awards 2021, 20. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:06
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:10
Студио 6 – Велвети и пријатељи ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве – Биг бенд РТС
21:01
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве – Биг бенд РТС ,р.
00:40
Метамузика – Мића Марковић, Отписани ,р.
01:06
Muzzik магазин, MVA специјал, 95. емисија ,р.
01:55
Биг бенд РТC, Лана Јањанин и Дина Ризвић ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.