РТС Музика: Програмска шема - недеља, 03. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:44
Вампири, 1. део ,р.
07:35
Музички подсетник ,р.
08:30
Мали концерт – Васил Хаџиманов ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Хитови ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:44
Вампири, 1. део ,р.
13:35
Музички подсетник ,р.
14:30
Мали концерт – Васил Хаџиманов ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Хитови ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:05
Хитови
21:01
РТС Музика представља
22:05
Музички микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:05
20. Гитар арт фестивал – Kings of Strings, Youngsters ,р.
02:05
Хитови ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Повратнички концерт Корни групе, 1. део ,р.
04:05
Музички микс ,р.
05:06
Музички клуб 3К – Лајко Феликс ,р.