РТС Музика: Програмска шема - среда, 27. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Музички микс ,р.
06:30
Након свих оих година – Бијело дугме 4. део ,р.
07:33
Некад и сад – Неле Карајлић ,р.
07:45
Из ПГП архиве ,р.
08:15
Muzzik Video Awards 2021, 17. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Влатко Стефановски – концерт, 1. део ,р.
10:19
Музички подсетник ,р.
11:14
Praia do Ventu Eternu – филм Милана Младеновића ,р.
11:24
Дибидус – 48. Зајечарска гитаријада ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Музички микс ,р.
12:30
Након свих оих година – Бијело дугме 4. део ,р.
13:33
Некад и сад – Неле Карајлић ,р.
13:45
Из ПГП архиве ,р.
14:15
Muzzik Video Awards 2021, 17. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Влатко Стефановски – концерт, 1. део ,р.
16:19
Музички подсетник ,р.
17:14
Praia do Ventu Eternu – филм Милана Младеновића ,р.
17:24
Дибидус – 48. Зајечарска гитаријада ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:03
Музички подсетник
18:45
Некад и сад – Марчело
19:33
4 од 1 – Вива вопс
19:46
Хитови
21:00
РТС Музика представља
21:55
Музички микс
23:24
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:03
Музички подсетник ,р.
00:45
Некад и сад – Марчело ,р.
01:05
Роковник – 37. епизода, Ја нисам одавле ,р.
01:33
4 од 1 – Вива вопс ,р.
01:46
Хитови ,р.
02:15
Muzzik Video Awards 2021, 18. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:03
Ana & The Changes у грочанској чаршији ,р.
03:55
Музички микс ,р.
04:50
Бунт – Хип хоп сцена ,р.
05:24
Претпоноћни микс ,р.