РТС Музика: Програмска шема - недеља, 10. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:40
Вампири, 2. део ,р.
07:35
Хит месеца - нумере ,р.
08:35
ТВ постер – Вукашин Марковић ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Хитови ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:40
Вампири, 2. део ,р.
13:35
Хит месеца - нумере ,р.
14:35
ТВ постер – Вукашин Марковић ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Хитови ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:55
Хитови
21:01
РТС Музика представља
22:05
Музички микс
23:29
Три бубњара свирају џез, 1. део
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:10
Музички клуб 3К – Ђура и Морнари ,р.
01:55
Хитови ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Повратнички концерт Корни групе, 2. део ,р.
04:05
Музички микс ,р.
04:46
Изворни фолклор и џез Лале Ковачева ,р.
05:29
Три бубњара свирају џез, 1. део ,р.