РТС Музика: Програмска шема - субота, 05. мар 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Nisomnia – Block Out, 1. део ,р.
06:40
Хитови – Три боје звука ,р.
07:00
Београдски синдикат, 2. део ,р.
08:02
Mузички подсетник ,р.
08:33
Muzzik магазин – 12. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт рок фестивал – 3. део ,р.
10:35
Хитови ,р.
11:10
Мали концерт - Шкртице ,р.
11:30
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Nisomnia – Block Out, 1. део ,р.
12:40
Хитови – Три боје звука ,р.
13:00
Београдски синдикат, 2. део ,р.
14:02
Mузички подсетник ,р.
14:33
Muzzik магазин – 12. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт рок фестивал – 3. део ,р.
16:35
Хитови ,р.
17:10
Мали концерт - Шкртице ,р.
17:30
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
19:30
Музички подсетник
20:32
ТВ постер – Артан Лили
21:00
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:27
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:30
United We Stream, Balkan – Кристијан Молнар ,р.
01:30
Музички подсетник ,р.
02:32
ТВ постер – Артан Лили ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:27
Претпоноћни микс ,р.