РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 24. мар 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Музички времеплов ,р.
06:40
Мали концерт – Срђан Гојковић Гиле ,р.
07:05
Роковник – 32. епизода, Мир, брате, мир ,р.
07:32
ТВ постер – Ras MC Bean ,р.
07:55
Хитови ,р.
08:30
Muzzik магазин – 52. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:03
Смак - концерт, 1. део ,р.
10:01
Музички микс ,р.
11:00
Бунт – Рок фотографија ,р.
11:30
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Музички времеплов ,р.
12:40
Мали концерт – Срђан Гојковић Гиле ,р.
13:05
Роковник – 32. епизода, Мир, брате, мир ,р.
13:32
ТВ постер – Ras MC Bean ,р.
13:55
Хитови ,р.
14:30
Muzzik магазин – 52. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:03
Смак - концерт, 1. део ,р.
16:01
Музички микс ,р.
17:00
Бунт – Рок фотографија ,р.
17:30
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
18:38
ТВ постер – Eyot
20:00
Музички микс
21:00
РТС Музика представља
21:05
Хитови
23:13
Музички подсетник
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:38
ТВ постер – Eyot ,р.
01:00
Поинт Бланк – Живот у затвору ,р.
02:00
Музички микс ,р.
02:30
Muzzik магазин – 53. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Хитови ,р.
03:30
Биг бенд РТС - Тоска ,р.
05:13
Музички подсетник ,р.
05:30
Нишвил 2017 – Васил Хаџиманов бенд ,р.