РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 10. мар 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Музички времеплов ,р.
06:45
Мали концерт – ДрвоТруо ,р.
07:05
Роковник – 30. епизода, Како је пропао рокенерол ,р.
07:35
Хитови ,р.
08:32
Muzzik магазин – 15. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:04
Студио 6 - Тапан ,р.
10:00
Музички микс ,р.
11:00
Хутенени хибрид 1 ,р.
11:40
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Музички времеплов ,р.
12:45
Мали концерт – ДрвоТруо ,р.
13:05
Роковник – 30. епизода, Како је пропао рокенерол ,р.
13:35
Хитови ,р.
14:32
Muzzik магазин – 15. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:04
Студио 6 - Тапан ,р.
16:00
Музички микс ,р.
17:00
Хутенени хибрид 1 ,р.
17:40
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
18:30
3 од 1 - Hashima
18:50
19:47
Музички микс
21:00
РТС Музика представља
21:04
Хитови
21:30
23:05
Музички подсетник
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:30
3 од 1 - Hashima ,р.
00:50
Cubismo ,р.
01:47
Музички микс ,р.
02:30
Muzzik магазин – 16. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:04
Хитови ,р.
03:30
Incognito ,р.
05:05
Музички подсетник ,р.
05:35
ТВ постер – Кампус караван ,р.