РТС Музика: Програмска шема - недеља, 08. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
06:40
ТВ постер - ЕКВ ,р.
07:25
Музички времеплов ,р.
08:08
Поинт Бланк – Гитарологија, 1. део ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Хитови ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:28
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
12:40
ТВ постер - ЕКВ ,р.
13:25
Музички времеплов ,р.
14:08
Поинт Бланк – Гитарологија, 1. део ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Хитови ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:28
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:06
Из наше архиве
20:00
Хитови
21:00
РТС Музика представља
22:15
Музички микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:06
Из наше архиве ,р.
01:00
Ђорђе за сва времена ,р.
02:00
Хитови ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Концерт филмске музике ,р.
04:15
Музички микс ,р.
05:16
Вече са Ајзаком Хејсом, 2. емисија ,р.