РТС Музика: Програмска шема - уторак, 05. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Нова музика ,р.
07:00
37. Београдски џез фестивал – Џез октет ФМУ и вокални квартет Минг ,р.
07:46
Из ПГП архиве ,р.
08:15
Muzzik Video Awards 2021, 1. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:04
Музички микс ,р.
10:00
Три боје звука – 4. циклус, 8. емисија ,р.
10:51
Музички подсетник ,р.
11:48
Некад и сад – Ива Лоренс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Нова музика ,р.
13:00
37. Београдски џез фестивал – Џез октет ФМУ и вокални квартет Минг ,р.
13:46
Из ПГП архиве ,р.
14:15
Muzzik Video Awards 2021, 1. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:04
Музички микс ,р.
16:00
Три боје звука – 4. циклус, 8. емисија ,р.
16:51
Музички подсетник ,р.
17:48
Некад и сад – Ива Лоренс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички микс
19:50
Музички подсетник
21:00
РТС Музика представља
22:17
Музички подсетник
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Музички микс ,р.
00:30
Након свих оих година – Бијело дугме 1. део ,р.
01:22
Ово је ново – Дејан Цукић и Спори ритам бенд ,р.
01:50
Музички подсетник ,р.
02:15
Muzzik Video Awards 2021, 2. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Галија – акустично као некада ,р.
04:17
Музички подсетник ,р.
05:12
Акустични Лачни Франц, 2 део ,р.