РТС Музика: Програмска шема - недеља, 25. сеп 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Мали концерт - Исказ ,р.
06:30
MVA награђени – 10. емисија ,р.
07:00
Музички времеплов ,р.
08:00
Apgrade 2020 – DJ Brka ,р.
09:02
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Хитови ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Мали концерт - Исказ ,р.
12:30
MVA награђени – 10. емисија ,р.
13:00
Музички времеплов ,р.
14:00
Apgrade 2020 – DJ Brka ,р.
15:02
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Хитови ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Некад и сад – Биља Крстић
18:50
Из ПГП архиве
21:00
РТС Музика представља
21:04
Музички времеплов
23:02
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Некад и сад – Биља Крстић ,р.
00:30
MVA награђени – 11. емисија ,р.
00:50
Из ПГП архиве ,р.
02:02
Балканополис и пријатељи – 2. део ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:04
Музички времеплов ,р.
04:05
Урош Перић и Биг бенд РТС – У част Реја Чарлса ,р.
05:02
Хитови ,р.
05:35
Биг бенд РТС и гитаристи – Рамбо Амадеус, 1. емисија ,р.