РТС Музика: Програмска шема - недеља, 24. апр 2022

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Из наше архиве, р.
07:00
36. Београдски џез фестивал – Ненад Василић, bass and strings, р.
08:00
Музички времеплов, р.
08:35
Мали концерт – Влада Маричић, р.
09:01
РТС Музика представља, р.
09:05
Muzzik топ 20, р.
10:20
Три боје звука – ТВ постер Сања Илић и Балканика, р.
10:47
Европа кроз концерте, р.
11:30
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Из наше архиве, р.
13:00
36. Београдски џез фестивал – Ненад Василић, bass and strings, р.
14:00
Музички времеплов, р.
14:35
Мали концерт – Влада Маричић, р.
15:01
РТС Музика представља, р.
15:05
Muzzik топ 20, р.
16:20
Три боје звука – ТВ постер Сања Илић и Балканика, р.
16:47
Европа кроз концерте, р.
17:30
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
21:01
РТС Музика представља
22:00
Музички микс
23:27
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:05
Из наше архиве, р.
01:10
Браћа Теофиловић и Мирослав Тадић – Бански двори, Бања Лука, р.
02:09
Три боје звука – 2. циклус, микс 1, р.
03:01
РТС Музика представља, р.
03:05
Влада и Бајка – Све наше године, 1. део, р.
04:00
Музички микс, р.
04:35
Иза хоризонта – концерт у част Лазе Ристовског, 1. део, р.
05:27
Претпоноћни микс, р.