РТС Музика: Програмска шема - субота, 23. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Мали концерт – Даниел Ковач ,р.
06:22
Из наше архиве ,р.
07:15
Три боје звука – микс 2020, 2. део ,р.
08:15
Muzzik Video Awards 2021, 15. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:06
Бунт ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:10
Коља – концерт из Комбанк дворане ,р.
11:16
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Мали концерт – Даниел Ковач ,р.
12:22
Из наше архиве ,р.
13:15
Три боје звука – микс 2020, 2. део ,р.
14:15
Muzzik Video Awards 2021, 15. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:06
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:10
Коља – концерт из Комбанк дворане ,р.
17:16
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:00
Музички времеплов
20:35
Мали концерт – Влада Маричић
21:01
РТС Музика представља
23:30
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Из наше архиве, р.
01:00
36. Београдски џез фестивал – Ненад Василић, bass and strings, р.
02:00
Музички времеплов, р.
02:35
Мали концерт – Влада Маричић, р.
03:01
РТС Музика представља, р.
03:05
Muzzik топ 20, р.
04:20
Три боје звука – ТВ постер Сања Илић и Балканика, р.
04:47
Европа кроз концерте, р.
05:30
Претпоноћни микс, р.