РТС Музика: Програмска шема - петак, 02. сеп 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
06:30
Црна мачка – The best of, 1. део ,р.
07:13
Музички времеплов ,р.
08:06
Три боје звука – 1. циклус, микс 4 ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Музички подсетник - уживо ,р.
09:45
20. Гитар арт фестивал 2019 – Kings of Strings, Youngsters ,р.
10:45
Хитови ,р.
11:25
Она песма – Зора Витас ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
12:30
Црна мачка – The best of, 1. део ,р.
13:13
Музички времеплов ,р.
14:06
Три боје звука – 1. циклус, микс 4 ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Музички подсетник - уживо ,р.
15:45
20. Гитар арт фестивал 2019 – Kings of Strings, Youngsters ,р.
16:45
Хитови ,р.
17:25
Она песма – Зора Витас ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:52
Музички микс
20:00
Из ПГП архиве
21:00
РТС Музика представља
22:12
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Око моје главе – 12. емисија, Гусари ,р.
00:52
Музички микс ,р.
02:00
Из ПГП архиве ,р.
02:29
Рок одеон - инсерти ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
6. Бунт рок фестивал – 3. емисија ,р.
04:12
Хитови ,р.
05:10
Три боје звука – 2. циклус, микс 2 ,р.