РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 19. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
06:30
Студио 6 - Ти ,р.
07:32
Музички времеплов ,р.
08:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 87. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Земља грува - концерт ,р.
10:18
Музички микс ,р.
11:00
Huteneni hibrid 1 ,р.
11:40
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
12:30
Студио 6 - Ти ,р.
13:32
Музички времеплов ,р.
14:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 87. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Земља грува - концерт ,р.
16:18
Музички микс ,р.
17:00
Huteneni hibrid 1 ,р.
17:40
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:24
Музички микс
21:00
РТС Музика представља
23:05
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:30
Белеф 2016 – Ибрица Јусић ,р.
01:24
Музички микс ,р.
02:19
Muzzik магазин, MVA специјал, 88. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Три боје звука – микс 2020, 1. део ,р.
05:05
Земља грува - концерт ,р.
05:05
Хитови ,р.
05:30
Амира Медуњанин и Бошко Јовић ,р.