РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 17. феб 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Музички времеплов ,р.
06:52
Мали концерт – Марко Луис ,р.
07:10
Роковник – 27. епизода, Бивше девојчице, бивши дечаци ,р.
07:40
Три боје звука - 3. циклус, микс 1 ,р.
08:30
Muzzik магазин – 36. емисија ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:06
Новогодишњи концерт Биг бенда РТС ,р.
10:20
Музички микс ,р.
11:12
ЛП дуо на Белефу ,р.
11:25
Бисера Велетанлић и пријатељи, 2. део ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Музички времеплов ,р.
12:52
Мали концерт – Марко Луис ,р.
13:10
Роковник – 27. епизода, Бивше девојчице, бивши дечаци ,р.
13:40
Три боје звука - 3. циклус, микс 1 ,р.
14:30
Muzzik магазин – 36. емисија ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:06
Новогодишњи концерт Биг бенда РТС ,р.
16:20
Музички микс ,р.
17:12
ЛП дуо на Белефу ,р.
17:25
Бисера Велетанлић и пријатељи, 2. део ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
18:45
4 од 1 – Дарко Рундек
19:54
Музички микс
21:00
РТС Музика представља
21:04
Хитови
23:15
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:45
4 од 1 – Дарко Рундек ,р.
01:00
Рокументи – Куста бајкотворац ,р.
01:54
Музички микс ,р.
02:31
Muzzik магазин – 37. емисија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:04
Хитови ,р.
03:35
Балкан – сећање на Тошета Проеско ,р.
04:29
Рас, два, три – Магија музике Балкана ,р.
05:15
Претпоноћни микс ,р.