РТС Музика: Програмска шема - субота, 14. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Мали концерт – Дрвотруо ,р.
06:22
Из наше архиве ,р.
07:24
Партибрејкерси – Таш је наш, 1. део ,р.
08:18
Muzzik магазин, MVA специјал, 84. емисија ,р.микс ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:10
Hali Gali Mocumentary - Музичка атракција ,р.
11:02
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Мали концерт – Дрвотруо ,р.
12:22
Из наше архиве ,р.
13:24
Партибрејкерси – Таш је наш, 1. део ,р.
14:18
Muzzik магазин, MVA специјал, 84. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:10
Hali Gali Mocumentary - Музичка атракција ,р.
17:02
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
18:30
22. Панчевачки џез фестивал – Драган Ћалина квартет
19:36
Музички времеплов
21:01
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:30
22. Панчевачки џез фестивал – Драган Ћалина квартет ,р.
01:36
Музички времеплов ,р.
02:07
Поинт Бланк – Гитарологија, 2. део ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.