РТС Музика: Програмска шема - субота, 28. мај 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Мали концерт – Sunshine ,р.
06:20
Марчело – концерт, 1. део ,р.
07:03
Из наше архиве ,р.
08:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 94. емисија ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:00
Три боје звука новогодишња ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Мали концерт – Sunshine ,р.
12:20
Марчело – концерт, 1. део ,р.
13:03
Из наше архиве ,р.
14:15
Muzzik магазин, MVA специјал, 94. емисија ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:00
Песма Америке, 2. емисија ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:42
Музички времеплов
21:01
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:00
Muzzik магазин, MVA специјал, 95. емисија ,р.
01:42
Музички времеплов ,р.
02:35
49. Гитаријада – Електрични оргазам ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.