РТС Музика: Програмска шема - субота, 02. апр 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Три боје звука – ТВ постер Земља грува ,р.
06:30
Траговима лудог младог света ,р.
07:21
Мали концерт – Никола Врањковић ,р.
07:51
Mузички подсетник ,р.
08:30
Muzzik магазин – 59. емисија ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:35
Хитови ,р.
10:05
Хутенени хибрид 3 ,р.
11:06
3 од 1 – Дингоспо Дали ,р.
11:37
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Три боје звука – ТВ постер Земља грува ,р.
12:30
Траговима лудог младог света ,р.
13:21
Мали концерт – Никола Врањковић ,р.
13:51
Mузички подсетник ,р.
14:30
Muzzik магазин – 59. емисија ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:35
Хитови ,р.
16:05
Хутенени хибрид 3 ,р.
17:06
3 од 1 – Дингоспо Дали ,р.
17:37
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:35
Музички подсетник
20:30
Мали концерт – Васил Хаџиманов
21:00
РТС Музика представља
22:20
Хитови
23:27
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:44
Вампири, 1. део ,р.
01:35
Музички подсетник ,р.
02:30
Мали концерт – Васил Хаџиманов ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Muzzik топ 20 ,р.
04:20
Хитови ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:27
Претпоноћни микс ,р.