РТС Коло: Програмска шема - уторак, 18. јан 2022

06:00
Добра стара времена ,р.
06:35
Шоу Тозовца, Лоле и Цунета ,р.
06:55
Играле се делије ,р.
07:55
Фолк мајстори ,р.
08:35
Музиком за мир, концерт ,р.
09:35
Шљивик: мајстори певачи ,р.
09:45
Фолк мајстори, колаж ,р.
10:00
Постер Бокија Милошевића ,р.
10:55
Барселона Џипси Балкан Оркестра ,р.
12:00
Добра стара времена ,р.
12:35
Шоу Тозовца, Лоле и Цунета ,р.
12:55
Играле се делије ,р.
13:55
Фолк мајстори ,р.
14:35
Музиком за мир, концерт ,р.
15:35
Шљивик: мајстори певачи ,р.
15:45
Фолк мајстори, колаж ,р.
16:00
Постер Бокија Милошевића ,р.
16:55
Барселона Џипси Балкан Оркестра ,р.
18:35
Чаробна свирала
22:35
Стари споменар
23:05
Концерт Шабана Бајрамовића
00:00
Шумадијски карусел ,р.
00:35
Чаробна свирала ,р.
01:05
Места знана, а времена давна ,р.
01:25
Силуете ,р.
02:05
Певајте моје песме ,р.
02:40
Даровница ,р.
04:35
Стари споменар ,р.
05:05
Концерт Шабана Бајрамовића ,р.