РТС Коло: Програмска шема - петак, 22. јул 2022

06:00
Мали концерт, р.
06:20
Силуете: Посело код Крњевца, р.
06:50
Да знаеш мори моме, р.
07:15
Уна Сага Сербика, р.
07:55
Фолк мајстори, р.
08:55
55 година емисије Караван, концерт, р.
10:25
Песма без граница, колаж, р.
10:55
Посело на Чубури, р.
11:30
ТВ постер: Тамбурица 5, р.
12:00
Мали концерт, р.
12:20
Силуете: Посело код Крњевца, р.
12:50
Да знаеш мори моме, р.
13:15
Уна Сага Сербика, р.
13:55
Фолк мајстори, р.
14:55
55 година емисије Караван, концерт, р.
16:25
Песма без граница, колаж, р.
16:55
Посело на Чубури, р.
17:30
ТВ постер: Тамбурица 5, р.
18:50
55 година КУД ''Лола''
22:30
Мали концерт
23:30
Силуете: Надин севдах
00:00
Певајте моје песме, р.
00:50
55 година КУД ''Лола'', р.
01:20
Од срца срцу, р.
02:20
Златна плоча: Станиша Стошић, р.
03:15
Концерт Раше Павловића, р.
04:00
Шљивик: мајстори певачи, р.
04:30
Мали концерт, р.
04:50
Цео живот за хармонику – Радојка Живковић, р.
05:30
Силуете: Надин севдах, р.