РТС Коло: Програмска шема - петак, 08. апр 2022

06:00
РТС Коло на Сајму медија ,р.
06:40
Концерт у Жупи ,р.
07:05
Играле се делије ,р.
08:05
Мали концерт ,р.
08:20
Корени, концерт ,р.
09:15
Шљивик: мајстори певачи ,р.
09:55
Аманет ,р.
10:30
Мали концерт ,р.
10:45
Шумадијски вез ,р.
11:15
Ој, Мораво – фолк посело ,р.
12:00
РТС Коло на Сајму медија ,р.
12:40
Концерт у Жупи ,р.
13:05
Играле се делије ,р.
14:05
Мали концерт ,р.
14:20
Корени, концерт ,р.
15:15
Шљивик: мајстори певачи ,р.
15:55
Аманет ,р.
16:30
Мали концерт ,р.
16:45
Шумадијски вез ,р.
17:15
Ој, Мораво – фолк посело ,р.
18:00
Ој, голубе, мој голубе
22:15
Најлепше народне песме, колаж
00:00
Ој, голубе, мој голубе ,р.
00:55
Добра стара времена ,р.
01:30
Певајте ми ,р.
02:35
Постер Милана Бабића ,р.
03:30
Омладински НО и Певачки студио Радио Београда ,р.
04:15
Најлепше народне песме, колаж ,р.
04:50
Златни микрофон ,р.
05:10
Фолк мајстори ,р.