РТС Живот: Програмска шема - субота, 28. јан 2023

06:00
Поезија Матије Бећковића-Прича о Светом Сави ,р.
06:02
Грозд- Берба на Хиландару ,р.
06:28
Од вароши до метрополе-Урбанизација Београда ,р.
06:55
Ексклузивно са Миром Адањом Полак-Три корисне приче ,р.
07:24
САТ-Патрола Јужни Јадран 2022 ,р.
08:07
Београдски синдикат- 1.део ,р.
09:08
На вечери код 4Ц-9.емисија ,р.
10:02
Таковска 10.-11.10.2022. Јадарит, развојна шанса века или пут у еколошку пропаст ,р.
11:00
ТВ Слагалица 133Ц-23.емисија ,р.
11:19
ТВ Слагалица 133Ц-24.емисија ,р.
11:44
Поезија Матије Бећковића-Парусија за Веру Павладољску ,р.
11:50
Београдски синдикат-Неуништиви мозак ,р.
12:00
Поезија Матије Бећковића-Прича о Светом Сави ,р.
12:02
Грозд- Берба на Хиландару ,р.
12:28
Од вароши до метрополе-Урбанизација Београда ,р.
12:55
Ексклузивно са Миром Адањом Полак-Три корисне приче ,р.
13:24
САТ-Патрола Јужни Јадран 2022 ,р.
14:07
Београдски синдикат- 1.део ,р.
15:08
На вечери код 4Ц-9.емисија ,р.
16:02
Таковска 10.-11.10.2022. Јадарит, развојна шанса века или пут у еколошку пропаст ,р.
17:00
ТВ Слагалица 133Ц-23.емисија ,р.
17:19
ТВ Слагалица 133Ц-24.емисија ,р.
17:44
Поезија Матије Бећковића-Парусија за Веру Павладољску ,р.
17:50
Београдски синдикат-Неуништиви мозак ,р.
00:00
Моја дедовина 2Ц-9.емисија ,р.
00:53
Арт трилери-Мимара 1.део ,р.
01:38
Лов и риболов-Авантура живота 3.део ,р.
02:06
Стигни ме ако знаш 3Ц-20.емисија ,р.
02:54
Грозд-Метохија ,р.
03:23
Век ватерпола -3.емисија ,р.
04:16
Шљива ранка и статива танка- Банатски „Ел Класико“ ,р.
04:40
Робна кућа-Тито 1.део ,р.
05:05
Ко је код Које-Празници ,р.