РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 07. апр 2022

06:00
Моја генерација Z, 39. и 40. спојене, р.
12
06:47
Сумњива лица, 5. и 6. спојене, прва сезона, р.
12
07:35
Адвокадо, 15-20, р.
12
08:10
Адвокадо, 16-20, р.
12
08:45
Равна гора, 6-10, р.
12
09:40
Јагодићи, опроштајни валцер, 5-10, р.
12
10:34
Арт, ТВ театар, р.
12:00
Моја генерација Z, 39. и 40. спојене, р.
12
12:47
Сумњива лица, 5. и 6. спојене, прва сезона, р.
12
13:35
Адвокадо, 15-20, р.
12
14:10
Адвокадо, 16-20, р.
12
14:45
Равна гора, 6-10, р.
12
15:40
Јагодићи, опроштајни валцер, 5-10, р.
12
16:34
Арт, ТВ театар, р.
00:00
Моја генерација Z, 41. и 42. спојене, р.
12
00:47
Сумњива лица, 7. и 8. спојене, прва сезона, р.
12
01:34
Адвокадо, 17-20, р.
12
02:07
Адвокадо, 18-20, р.
12
02:40
Равна гора, 7-10, р.
12
03:32
Јагодићи, опроштајни валцер, 6-10, р.
12
04:28
Клаустрофобична комедија, ТВ театар, р.